Геометро-кинематические критерии работоспособности цилиндрических зубчатых передач с конхоидной линией зацепления - Шишов, В. П.; Ревякина, О. А.; Ткач, П. Н.; Муховатый, А. А. (НТУ "ХПИ", 2006)
У роботі визначено геометро-кінематичні критерії працездатності циліндричних зубчастих передач із зубцями, що нарізані інструментом з вихідним контуром, який спрофільовано дугами кола.

Geometric and kinematic criteria of service ability of cylindrical tooth gearings with teeth, cut by the tool with an initial contour, outlined by arches ofa circle are determined in work.
Keywords: рыночная экономика; научно-техническая задача; начальная прямая; зубья; скорость качения; геометро-кинематические критерии