Мотиваційна складова діагностики бізнес-процесів - Гуцан, Олександр Миколайович (ФОП Томенко Ю. І., 2022)
В тезах розглянута мотиваційна складова діагностики бізнес-процесів.
Keywords: мотивація; діагностика; бізнес-процеси