Удосконалення методичних основ стабілізації діяльності підприємства із застосуванням методів фінансового аналізу - Єршова, Наталя Юріївна (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянуто питання удосконалення методичних підходів до розробки заходів по стабілізації діяльності підприємства з використання методів фінансового аналізу. Запропоновано схему фінансового аналізу підприємства та етапи управління підприємством по виходу з кризового стану.

In article questions of improvement of methodical approaches to development of actions on stabilization of activity of the enterprise with use of methods of the financial analysis are considered. The scheme of the financial analysis of the enterprise and stages of operation of business on an output from a crisis condition is offered.
Keywords: економіка; спроможне підприємство; стабілізаційні заходи; вчені; синтез; етапи антикризового управління; неплатоспроможність; власні кошти