Сучасна стратегія розвитку організації виробництва - Хаустова, Ірина Євгенівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Гришина, Ернестіна Василівна (НТУ "ХПІ", 2014)
В сучасних умовах стратегія розвитку організації виробництва повинна включати в себе чотири взаємопов'язані програми: підвищення гнучкості виробництва, синхронізацію виробничої діяльності та управління матеріальними потоками, підвищення якості праці. Стратегія розвитку організації виробництва з орієнтацією на споживача визначається таким чином: обсяг випуску, асортимент, якість і терміни поставки продукції встановлюються виходячи з прогнозів потреб майбутніх користувачів цих товарів.

In modern conditions of production development strategy should include four interrelated programs: increased flexibility, synchronization of the production and management of material flows, improving the quality of work. The development strategy of the organization of production with a focus on the consumer is defined as follows: volume, range, quality and delivery of products are set based on forecasts of future needs of users of these products.
Modern development strategy of production
Keywords: диверсифікація; розвиток ринку; гуманізація праці; синхронізація виробничої діяльності; стратегія децентралізації; організаційна структура; diversification; market development; humanization of work; synchronization of production activities; strategy of decentralization; organizational structure