Через темряву війни до Світла Свободи і Добра - Марченко, Андрій Петрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
“Через темряву війни до Світла Свободи і Добра“ – емоційно-філософський твір, народжений під звуки повітряних тривог та вибухів у Харкові. Цей твір поєднує свідчення очевидця та роздуми про Добро, Світло і людяність, утверджуючи віру в перемогу гуманістичних цінностей над варварством. Це заклик до збереження гуманістичних цінностей, солідарності та відповідальності народів світу перед власним майбутнім. Книга – це своєрідний SOS автора до читачів України, Європи, США та всього світу. "Through the Darkness of War to the Light of Liberty and Goodness" is an emotional and philosophical work born under the sound of air -raid sirens and explosions in Kharkiv. This work combines eyewitness accounts and reflections on Goodness, Light, and humanity, affirming faith in the victory of humanistic values over barbarism. It is a call to preserve humanistic values, solidarity, and the responsibility of the nations of the world for their own future. The book is a kind of SOS from the author to readers in Ukraine, Europe, the US, and around the world.
Through the Darkness of War to the Light of Liberty and Goodness
Keywords: гуманістичні цінності; війна; мир; Україна; НТУ "ХПІ"; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"; humanistic values; war; peace; Ukraine; NTU "KhPI"; National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute"