Profesjonalna osobowość menedżera w nowej gospodarce - Wlodarska-Zola, Lidia (НТУ "ХПІ", 2010)
Nowa gospodarka spowodowała zmiany w zarządzaniu organizacją i postawiła przed menedżerami nowe wyzwania. W artykule autorka przedstawiła nowe wymagania stawiane menedżerom odnośnie ich wiedzy, kompetencji, umiejętności i osobowości, ktуra decyduje o ich sprawności zawodowej.

Нові умови господарювання в економіці спричинили зміни в управлінні організацією і поставила перед менеджерами нові виклики. В статті авторка представила нові вимоги до менеджерів, які висуваються до їх знань, компетенцій, умінь та особистості, що свідчать про їх професійну майстерність.
Рrofessional personality of the manager in the new economy
Професіональна особистість менеджера в новій економіці