Цифровий вимірювач температури - Гусельніков, Віктор Кузьмич; Демент'єва, Т. С. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті питання побудови цифрового вимірювача температури. Було обґрунтовано підхід до вибору датчика температури , також була проведена оцінка похибок даного приладу.

In article questions rassmotrenы building a digital yzmerytelya temperature. It would obosno-vano approach by choice temperature sensor, has been conducted well as evaluation of pogreshnost of the given device.
Digital temperature meter
Keywords: вимірювання; температура; датчики температури; мікроконтролер; інтерфейс RS-485; похибка вимірювання; measurements; temperature; temperature sensors; microcontroller; interface RS 485; accuracy