Дослідження функцій HR-аутсорсингу - Товажнянський, Павло Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що аутсорсинг кадрів (HR-аутсорсинг) - це домовленість, за якою власник бізнесу наймає сторонню компанію для контролю за деякими або всіма функціями управління персоналом підприємства. Зокрема, це може бути обробка заробітної плати підприємства, адміністрування виплат працівникам, залучення талантів або все вищезазначене та багато іншого.
Keywords: HR-аутсорсинг; бізнес; персонал; управління; ефективність; промислове підприємство