Робоча програма навчальної дисципліни "Основи криптографічного захисту" - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Основи криптографічного захисту" – ознайомлення з теоретичними основами криптології; придбання навичок в практичному використанні, постановці і вирішенні задач шифрування інформації; розуміння суті інформаційних процесів в криптографічних системах; застосування комп'ютерів для вирішення завдань шифрування і дешифрування; розробка і використання математичних і обчислювальних моделей процесів шифрування інформації, їх оптимізація та вироблення напрямків вдосконалення.
Keywords: кібербезпека; інформаційна безпека; захист потоків даних; інформаційно-телекомунікаційні системи; політика безпеки