Основи проектного розрахунку давачів обмеженого кута повороту з трансверсною магнітною системою - Бойко, Андрій Степанович; Завгородній, Віктор Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2008)
Викладено методику проектного розрахунку індукційних давачів обмеженого кута повороту з магнітною системою трансверсного типу, яка дозволяє визначити геометричні розміри активної частини, структуру обмоток та їхні обмоткові дані залежно від заданих значень зовнішніх параметрів давача. Методика підтверджена результатами експериментальних досліджень вихідних характеристик давача.

A design study technique for limited angle induction sensors with a transverse magnetic system is introduced. The technique allows specifying geometrical dimensions of the active part, the structure of windings and their winding data depending on preset values of external sensor parameters. The technique is confirmed by results of experimental research output data of the sensor.
The basic principles of design calculation of limited angle induction sensors with a transverse-type magnetic system
Keywords: обмотки; методика проектного розрахунку; обмежений кут повороту; limited angle sensor; transverse magnetic system; design study; angle code determination