Тенденції розвитку процесів концентрації у торговельній галузі України - Власова, Наталія Олексіївна; Ковінько, Ольга Сергіївна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012)
Досліджено галузеві особливості, тенденції та рівень розвитку процесів концентрації в торгівлі України.

Branch peculiarities, trends and level of the development of the concentration processes in trade of Ukraine are researched in the article.
Keywords: підприємство; виробництво; витрати; інформація статистична