Дослідження особливостей розвитку ринку криптовалют - Мехович, Єлизавета Сергіївна (Національний університет «Одеська політехніка», 2024)
Доведено, що ринок криптовалют є динамічним і швидкозмінним, і вивчення його особливостей включає аналіз різних аспектів. Ринок криптовалют має свої унікальні характеристики, які варто розглядати з різних поглядів, включаючи технічні, економічні, регуляторні та соціальні аспекти
Keywords: криптовалюти; інновації; ринок; розвиток; економіка; ефективність; підприємства