Безконтактний контроль нагріву циліндричного немагнітного зразка - Горкунов, Борис Митрофанович; Багмет, Оксана Львівна; Горкунова, Ірина Борисівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено дослідження процесу нагріву циліндричних зразків, виготовлених із міді, алюмінію та нержавіючої сталі 1Х18Н10Т. Безконтактний контроль нагріву здійснюється на низькій частоті зондуючого електромагнітного поля, що характеризується значенням узагальненого електромагнітного параметру х ≤ 1,5. Для цього значення х отримано функцію перетворення електромагнітного трансформаторного перетворювача.

The investigation of the heating process of cylindrical products made from copper, aluminum and stainless steel 1H18N10T. Contactless heating is carried out at a low frequency electromagnetic field probe, which is characterized by the value of the generalized electromagnetic setting x ≤ 1,5. For this value of x obtained by the conversion function of the electromagnetic transformer converter.
Contactless heating test in a cylindrical non-magnetic sample
Keywords: мідь; алюміній; сталь нержавіюча; поле електромагнітне; частота низька; перетворювач; electromagnetic converter; temperature; error; phase method