Шихта для отримання композиційного зносостійкого матеріалу з використанням СВС-процесу - Лузан, Сергій Олексійович; Сідашенко, Олександр Іванович; Лузан, Аліса Сергіївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Шихта для отримання зносостійкого композиційного матеріалу з використанням саморозповсюджувального високотемпературного синтезу містить титан, алюміній, оксид заліза та вуглець. Додатково шихта містить бор і порошок марки ПТ-НА-01.
Keywords: патент; корисна модель; машинобудування; хімічна промисловість