Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій" - Католик, Ірина Мирославівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Представлені методичні вказівки є продовженням серії методичних видань, започаткованої на кафедрі вищої математики НТУ "ХПІ" та присвяченої тестуванню студентів з різних розділів курсу математики. Ці методичні вказівки включають тестові завдання з теми "Границі та неперервність функцій", з якої починають знайомство з курсом математичного аналізу студенти першого курсу технічних вишів. Для успішного засвоєння цієї теми вони мають бути ознайомленими з поняттями функції, неперервності функції в точці, границі функції та числової послідовності, а також вміти знаходити область визначення функції, визначати властивості функцій, розкривати різні види невизначеностей при обчисленні границь та класифікувати точки розриву функції. Саме перевірці наявності таких навичок та умінь присвячені запропоновані 20 варіантів тестових завдань, кожний з яких складається з 20 питань.
Keywords: вища математика; математичний аналіз; неперервність функцій; границі функцій; числова послідовність; види невизначеностей