Теоретична сутність та складові механізму логістичного управління ресурсним забезпеченням силових структур - Сисоєв, Володимир Вікторович (Друкарня "ППНВ", 2011)
Розглянута сутність та визначені складові механізму логістичного управління ресурсним забезпеченням силових структур. Запропоновані показники оцінювання ефективності механізму управління.

Considered essence and the constituents of mechanism of logistic management the resource providing of power structures are certain. Offered indexes of evaluation of efficiency of mechanism of management.
Keywords: логістична діяльність; логістика; потокові процеси; ефективність; mechanism; logistic management; resource providing; efficiency