Інтелектуальні системи та прикладна лінгвістика - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
В матеріалах розглядаються проблеми та перспективи розвитку інтелектуальних комп'ютерних систем та різних галузей прикладної лінгвістики, а саме корпусної лінгвістики, комп'ютерної лексикографії, машинного перекладу, лінгвістики Інтернету; питання використання інформаційних технологій в лінгвістиці, з метою дослідження та обробки мови.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інтелектуальні комп'ютерні системи; прикладна лінгвістика; корпусна лінгвістика; комп'ютерна лексикографія; лінгвістика Інтернету; інформаційні технології в лінгвістиці