Окремі проблеми формування конкурентоспроможного підприємництва в сільському господарстві - Гаврись, Олександр Миколайович; Ульянченко, Наталія Володимирівна (My University, 2016)
У статті проаналізовано розвиток аграрного бізнесу в Україні за останні роки та обґрунтовано розвиток підприємств різних форм господарювання за площею сільськогосподарських угідь у Харківській області в 2015 р. Виявлено, що головними формами господарювання серед сільськогосподарських підприємств Харківської області є приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю.

In our study, we have analyzed the distribution of agricultural enterprises of various organizational forms depending on the size of the used lands on the basis of the Kharkiv region data as of 2015. The study results showed that the main forms of agricultural enterprise management of the Kharkiv region are private enterprises and limited liability companies.
Some issues of establishing competitive business in agriculture
Keywords: економічна діяльність; аграрний бізнес; підприємницька діяльність; фінанси; cost-effectiveness; business activities; competitiveness; agricultural enterprises; agrarian business