Творчий розвиток особистості майбутнього інженера в системі професійної підготовки - Черемський, Максим Петрович (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті йде мова про креативний розвиток майбутнього інженера. Ведеться розбір шляхів активізації творчого самовираження особистості. Пропонуються підходи, спрямовані на розвиток фантазії студента.

The creative development of engineer is very important. Because, engineer is future designer. The means of development of fantasy is discussions.
The creative development of engineer
Keywords: тотальна глобалізація; креативний розвиток особистості; компетентність інженера; творча ініціатива студента; самовираження особистості; особистісний розвиток