Вплив регулярної фізичної активності на показники інсулінорезистентністі у пацієнтів з абдомінальним ожирінням - Чернявська, І. В.; Земляніцина, О. В.; Бондар, Г. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Виявлено основні ризики виникнення захворювань, пов’язаних з ожирінням, та шляхи їх зменшення.
Keywords: інсулінорезистентність; ожиріння; фізична активність; харчова поведінка; виникнення захворювань; динаміка показників; регулярні індивідуальні програми; зниження маси тіла