Прийняття управлінських рішень у контексті управління логістичними витратами - Гаврись, Олександр Миколайович; Ковшик, Валентин Ігорович (Міжнародний гуманітарний університет, 2016)
У статті розглядаються питання використання методів та підходів до прийняття рішень у сфері управління логістичними витратами широкого спектру підприємств. Розглянуто існуючі підходи до прийняття рішень. Пропонується використання комплексного підходу з використанням алгоритмів побудови дерев прийняття рішень, кореляційно-регресійного аналізу та методів динамічного програмування.

This article deals with usage of methods and approaches to decision making in the field of logistics costs management at a wide range of enterprises. The existing approaches to decision-making are investigated. It is proposed to use an integrated approach with the support of decision trees algorithms, regression analysis and dynamic programming techniques.
Managerial decisions making in the context of logistics costs management
Keywords: логістичні витрати; управління витратами; прийняття рішень; логістика; математичне моделювання; дерева прийняття рішень; logistics costs; cost management; decision-making; logistics; mathematical modeling; decision trees