Розробка веб-застосунку для обліку та ревізії товарно-матеріальних цінностей поштового оператора - Момот, М. О.; Злобинець, І. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є дослідження автоматизації процесу обліку та ревізії товарно-матеріальних цінностей поштового оператора. В доповіді наводяться результати аналізу процесів та виділені актори системи, операції: реєстрація користувача під унікальним логіном; прив'язка до конкретного складу або відділення поштового оператора; відображення переліку наявних матеріальних цінностей; керування наповненням контенту в системі; призначення дат проходження обов'язкових квартальних аудитів; підрахунок вартості недостачі.
Keywords: інформаційні технології; поштові компанії; бази даних; товарообіг; СУБД MySQL