Проблеми та перспективи управління процесами формування та використання кадрового потенціалу підприємства - Іванісов, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
На даний момент серед проблем діяльності підприємств провідну роль займає проблема формування, реалізації та розвитку кадрового потенціалу. Саме формування та використання кадрового потенціалу є однією з вирішальних передумов економічної стабільності на підприємстві, а також його продуктивної діяльності. Важливою особливістю сучасних процесів є те, що підприємства майже втратили контроль за станом свого кадрового потенціалу та процесами його формування й використання.
Keywords: персонал; оцінка; працівник; план індивідуальний; рівень професійно-кваліфікаційний; навчання; розвиток