Розвиток життєвих цінностей студентів в процесі навчання - Рубан, О. В. (НТУ "ХПІ", 2017)
У статті розглянуто та проаналізовано роль життєвих цінностей в психологічній науці та проблему становлення життєвих цінностей студента в процесі навчання. Фактори впливання на розвиток цінностей, їх безпосередній вплив на особистість в суспільстві.

In article were concidered and analized the role of life values in psychologic science and the problem of founding student's life values in education process. Factors that make influence on the values development, their direct influence on life in society.
Development of life values students during training
Keywords: діагностичний інструмент; ціннісні орієнтації; міжособистісні контакти; соціальне середовище; соціально-групові цінності; student development