Телекомунікаційні навчальні проекти як засіб формування вмінь використання інформаційно-комунікаційних технологій - Кобися, А. П. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті, на прикладі телекомунікаційного навчального проекту «Вінниця – туристична перлина Поділля» розглянуто можливості формування вмінь використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій у проектній діяльності учнів, охарактеризовані різноманітні соціальні сервіси та програмні продукти для організації спільної роботи учнів та відображення її результатів.

In the article on the telecom training project "Vinnitsa - tourist pearl Podillya" the possibilities of the use of ICT in project activities students described a variety of social services and software products for organizations working together students and display the results.
Telecommunications training projects as a means of formation skills using ICT
Keywords: діяльність проектна; туризм; Вінниця; telecommunications; training program; information technologies; communication technologies; project activity; tourism; Vinnitsa