Отримання захисних мастил шляхом термодеструктивної переробки поліетиленових виробів – твердих побутових відходів - Григоров, Андрій Борисович (ГП "УХИН", 2018)
Запропонована технологія термічної деструкції твердих побутових відходів з поліетилену, що направлена на отримання захисних пластичних мастил. Результати досліджень дозволяють віднести отриману важку фракцію за відсутністю корозійно-небезпечних домішок та значеннями температури краплепадіння до захисних пластичних мастил.

The technology of thermal destruction of solid household waste from polyethylene, aimed at obtaining protective plastic lubricants, is proposed. The results of the research allow to classify the obtained heavy fraction by the absence of corrosive hazardous admixtures and the values of the dropping temperature as protective plastic lubricants.
Getting protective greases through thermo-destructive recycling of polyethylene products – solid household waste
Keywords: поліетилен; реактори; термічна деструкція; температура краплепадіння; вуглеводнева фракція; polyethylene; reactor; thermal destruction; droplet temperature; fraction