Використання навчання із підкріпленням для управління об'єктами в іграх - Бакай, Ф. А.; Лещенко, О. Б. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою докладу є розробка ефективного та зручного середовища для управління об'єктами в іграх, використовуючи концепцію навчання з підкріпленням. Використання концепції навчання з підкріпленням дозволяє створити зручне та зрозуміле середовище для навчання агента (об'єкти в іграх) за допомогою середовища Kaggle Football. Це передбачає налаштування середовища, розробку зручного інтерфейсу, а також реалізацію та тестування різних алгоритмів навчання з підкріпленням.
Keywords: інформаційні технології; машинне навчання; комп'ютерні ігри; штучний інтелект