Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови та самостійної роботи студентів за фахом "Зв’язки з громадськістю" - Неустроєва, Гелена Олегівна; Полоусова, Наталія Володимирівна; Тарасова, Ганна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної та аудиторної роботи студентів 5 курсу БФ факультету за спеціальністю «Зв’язки з громадськістю». Вони мають за мету розвиток навичок та умінь різних типів мовленнєвої діяльності (читання літератури за фахом, обговорення проблемних ситуацій, письмова комунікація). Матеріал вказівок містить 14 текстів, присвячених різним темам, що пов’язані з діяльністю фахівця за спеціальністю «Зв’язки з громадськістю». Кожен текст включає завдання, які допомагають студентам засвоїти професійну тематику. Дані методичні вказівки складено на базі матеріалів автентичних курсів, розроблених Оксфордським університетом, а також з використанням матеріалів Інтернету.
Keywords: лексика; комунікація; читання