Недоліки на ринку інтелектуальної власності - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Анна Валеріївна (Криворізький національний університет, 2022)
Доведено, що зростання значення інтелектуальної власності для національної економіки та появою нових, тісно пов'язаних з інтелектуальною власністю бізнес-моделей, стало передумовою виникнення і активного розвитку абсолютно нового ринку – ринку інтелектуальної власності. Разом з тим, як свідчать проведені нами дослідження, для цього ринку на сьогоднішній день ще властиві серйозні недоліки.
Keywords: інновації; технології; промислові підприємства; трансфер; інтелектуальна власність