Економіко-структурні пропорції валового регіонального продукту Харківської області - Ляшевська, О. І. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті проводиться дослідження економіко-структурних пропорцій валового регіонального продукту, що склалися уХарківській області. Наведені статистичні дані структури валового випуску та структури виробленого ВРП.

In the article research is conducted of economy-structural proportions of gross regional product, which was folded in the Kharkov regions. These statistical structures of gross issue and structure of mined-out GRP are resulted.
Keywords: промисловість; виробництво; продукція; споживання проміжне