Стандартизація технічної естетики: сторінки історії, проблеми і практичне рішення - Храмова-Баранова, О. Л. (НТУ "ХПІ", 2009)
На основі аналізу документальних матеріалів і їх узагальнень, розглянуті проблеми і їх практичне рішення внаслідок введення показників якості технічної естетики.

On the basis of the analysis of documentary materials and their generalizations are reflected problems and their practical decision owing to introduction of quality indicators in design.
Keywords: технічний дизайн; вчені; безпека; екологічність; метрологія; ергономіка; показники; дизайн-ергономічні характеристики