Сталий розвиток як фактор антикризового менеджменту - Перерва, Петро Григорович; Зозуля, Марина Олександрівна (ФО-П Федорко М. Ю., 2021)
Доведено, що дослідження зовнішнього середовища, прогнозування тенденцій розвитку і зміни її ключових параметрів є однією з функцій забезпечення стабільності виробничої системи підприємства.
Keywords: стратегічне антикризове управління; збиткові підприємства; виробничо-комерційна діяльність; стабільність