Заходи з імітації та маскування позицій електротехнічних підрозділів - Летучий, В. М.; Мерочкін, О. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
В доповіді розглянуто інженерні заходи з імітації та маскування позицій електротехнічних підрозділів, які забезпечують бойові дії на сході України.

The report considers engineering measures to simulate and mask the positions of electrical units that provide combat operations in eastern Ukraine.
Measures to simulate and mask the positions of electrical departments
Keywords: автономні джерела електричної енергії; електротехнічні підрозділи; імітація та маскування позицій; autonomous sources of electric energy; electrotechnical divisions; imitation and maskingof positions