Проведення випробувань для визначення категорії аерозольного розпилювача - Жаров, Сергій Леонідович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Штучні аерозолі знаходять широке застосування в багатьох областях людської діяльності: у хімічній, харчовій, парфумерно-косметичній, буді- вельнійпромисловості, медицині, сільському господарстві і т. д., що обумовлене їх високою ефективністю.
Keywords: штучні аерозолі; теплота згоряння; вуглеводневий пропелент; легкозаймисті речовини; випробування; масові частини