Аналіз динаміки галузевої структури промисловості з урахуванням рентабельності галузей - Климова, Світлана Олегівна (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, 2009)
У статті розглядається динаміка питомих ваг галузей у структурі обробної промисловості. Показано вплив вагових коефіцієнтів рентабельності на галузеву структуру. Визначені найбільш перспективні галузі в структурі обробної промисловості з урахуванням вагових коефіцієнтів рентабельності
Keywords: промисловість; структура промисловості; галузева рентабельність; темп приросту рентабельності; питома вага галузі