Молодіжний соціологічний форум НТУ "ХПІ" - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Метою проведення конференції є підтримка та розвиток суспільствознавчого наукового потенціалу студентської молоді України та світу (70 учасників з 6 країн світу ― України, Словаччини, Польщі, Білорусі, Литви та Канади).
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; українське суспільство; етнос; нація; проблеми молоді; проблеми студентства; гендерна проблематика; політика