Методичні вказівки для самостійної роботи студента з дисципліни "Екологічна інженерія, теорія та конструювання екологічно безпечних реакторів та реакторних систем" - Забіяка, Наталія Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Екологічна інженерія, теорія та конструювання екологічно безпечних реакторів та реакторних систем є важливою дисципліною метою якого є формування в студентів поняття про екологічну безпечність апаратів та реакторних систем у промисловості; ознайомлення з основними матеріальними і тепловими розрахунками, основними математичними моделями реакторів, кінетичними розрахунками рівноважних станів, а також розрахунками каталітичних реакторів і процесів масообміну. Дані методичні вказівки регулюють питання самостійної роботи студента.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; екологічна інженерія; констрекологічно безпечні реактори; реакторні системи; спеціальність 101; екологія