Вплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на вологоутримуючі та адгезійніні характеристики паштетів - Головко, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Серік, М. Л. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статье приведены результаты исследований влагоудерживающей способности и адгезионных характеристик печеночных и мясных паштетов, изготовленных с использованием полуфабриката костного пищевого и эламина.

The results of researches of water retaining ability and adhesion descriptions of the liver and meats pates made with the use of intermediate product bone food and elamin are resulted in the article.
Keywords: НКХ; вологоутримуюча здатність; ВУЗ; термін зберігання; метод ядерно-магнітного резонансу; адгезія; м’ясний паштет