Головко, Т. М.Дюкарева, Г. І.Серік, М. Л.2017-09-282017-09-282009Головко Т. М. Вплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на вологоутримуючі та адгезійніні характеристики паштетів / Т. М. Головко, Г. І. Дюкарева, М. Л. Серік // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 37. – С. 95-99.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31641В статье приведены результаты исследований влагоудерживающей способности и адгезионных характеристик печеночных и мясных паштетов, изготовленных с использованием полуфабриката костного пищевого и эламина.The results of researches of water retaining ability and adhesion descriptions of the liver and meats pates made with the use of intermediate product bone food and elamin are resulted in the article.ukНКХвологоутримуюча здатністьВУЗтермін зберіганняметод ядерно-магнітного резонансуадгезіям’ясний паштетВплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на вологоутримуючі та адгезійніні характеристики паштетівArticle