Слобожанські читання - (:unkn) unknown (Курсор, 2023)
До збірки включені тези доповідей учасників XXVII Міжнародної наукової конференції «Слобожанські читання», присвяченої пам’яті нашого друга й колеги Валерія Романовського (1976 – 2023), харківського історика, пам’яткознавця, захисника Батьківщини, що проходить з нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць, Дня пам’яток історії та культури.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; музейна справа; історичне краєзнавство; монументальне мистецтво; етнологія; культурологія; церковне пам'яткознавство; охорона культурної спадщини