Методичні вказівки до практичного заняття 3 "Оцінка ступеню дії аерозолів переважно фіброгенної дії на органи дихання працівника" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Макаренко, Вікторія Василівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Мета роботи: навчити студентів: - розраховувати пилове навантаження аерозолів переважно фіброгенної дії; - по отриманим значенням визначати клас небезпеки речовини; - розраховувати допустимий стаж роботи в даних умовах.
Keywords: розрахунок пилового навантаження; загальна характеристика промислового пилу; аерозолі; контрольні запитання; порядок виконання роботи