Влияние тяговых моментов на динамическое распределение вертикальных реакций между колесами автомобиля - Подригало, М. А.; Клец, Д. М.; Назарько, О. А.; Потапов, Н. Н. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянуто вплив крутних моментів на динамічний перерозподіл вертикальних реакцій між осями автомобіля, а також виконана оцінка підвищення точності визначення вертикальних реакцій на колесах автомобіля з урахуванням крутних моментів на ведучих колесах.

Influence of twisting moments on vertical reactions between vehicle shafts dynamic redistribution is considered. The definition of vertical reactions on vehicle wheels accuracy increase estimation with taking into account twisting moments on driving wheels is executed.
Keywords: эксплуатационныt свойства автомобиля; ведущие колеса; коэффициенты уточнения; результаты расчета; коэффициенты изменения нагрузки