Схемотехнічні особливості побудови діагностично-лікувальних приладів на основі мікроконтролерів PSoC - Барило, Г. І.; Вірт, В. В.; Готра, З. Ю.; Івах, М. С.; Кожухар, О. Т. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведено огляд засобів та електронних систем активного контролю лікувальних процедур під час їх проведення. Використовуючи спеціалізоване програмне забезпечення, а також сучасний тип мікроконтролерів PSoC розроблено дослідний взірець приладу, який дозволяє проводити неперервний контроль та корекцію лікувальної процедури.
Keywords: медичні технології; діагностично-лікувальні прилади; мікроконтролер; лікувальні процедури