Розвиток галузі машинобудування з урахуванням пріоритетів зовнішньої економічної політики України - Назарова, Тетяна Юріївна (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2012)
У статті розглянуто основні показники промисловості України, зокрема машинобудівної галузі, у сфері зовнішньої торгівлі, наведено інформацію щодо фінансування наукових досліджень і розробок та обсягів експорту високотехнологічної продукції за деякими країнами світу, обґрунтовано необхідність державної підтримки підприємств машинобудівного сектора в процесі регулювання ділового середовища.
Keywords: промисловість; машинобудування; торгівля зовнішня; продукція високотехнологічна