Випробування щодо визначення відстані, на якій відбувається займання аерозолів, що розпиляються - Жаров, Сергій Леонідович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Штучні аерозолі знаходять широке застосування в багатьох областях людської діяльності: у хімічній, харчовій, парфумерно-косметичній, буді- вельній промисловості, медицині, сільському господарстві і т. д., що обу- мовлене їх високою ефективністю. Artificial aerosols are widely used in many areas of human activity: in the chemical, food, perfumery and cosmetic, construction industry, medicine, agriculture, etc., due to their high efficiency. It is known that an increase in the surface of a substance is accompanied by an increase in its activity.
Keywords: розпилювач; теплота згоряння; аерозоль; atomizer; heat of combustion; aerosol