Безпека праці при виконанні робіт в замкнутому просторі - Удовіченко, Є. В.; Панчева, Ганна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність дотримання безпеки праці при виконанні робіт в замкнутому просторі, розглянуто основні небезпеки та заходи безпеки ведення робіт, захисне та рятувальне обладнання.

The expediency and necessity of observance of labor safety at performance of works in the closed space are substantiated, the basic dangers and safety measures of conducting works, the protective and rescue equipment are considered.
Occupational safety when performing work in a closed space
Keywords: безпека; замкнутий простір; засоби захисту; safety; confined space; means of protection