Стратегії управління охороною праці та виробничий контроль на підприємствах машинобудівного сектору - Дух, Вікторія; Євтушенко, Наталія Сергіївна (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2024)
Зазначено поняття промислової безпеки та охорони праці, а також підкреслюється їх актуальність у сучасній промисловості, зокрема, у контексті небезпечних виробничих об'єктів. Розглянуті питання виробничого контролю як складовою системи управління охороною праці та промисловою безпекою. Приділено увагу тому, що стратегія управління ризиками повинна охоплювати ширший спектр проблем, враховуючи усі необхідні аспекти, а також умови забезпечення безпеки.
Labor safety management strategies and production control at enterprises in the machine-building sector
Keywords: охорона праці; безпека праці; безпечні умови праці