Математичні методи розрахунку надійності електронних засобів - Щапов, Павло Федорович; Чуніхіна, Тетяна Віталіївна; Чмихова, Оксана Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто основні питання з теорії похибок вимірювань та теорії ймовірностей, базові ймовірнісні моделі показників безвідмовності засобів вимірювальної техніки, поданий довідково-інформаційній матеріал для їх розрахунку. Призначено для студентів спеціальностей 171 "Електроніка", 175 "Інформаційно - вимірювальні технології" та 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
Keywords: навчально-методичний посібник; математичні методи розрахунку; електронні засоби; надійність електронних засобів; теорія похибок вимірювань; теорія надійності