Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Електрохімічне нікелювання" - Лещенко, Сергій Анатолійович; Дерібо, Світлана Германівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Ознайомлення з процесом електролітичного нікелювання та вивчення впливу складу електроліту на властивості нікелевих покрить, здатність електроліту до розсіювання, його продуктивність.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; електрохімічне нікелювання; електрохімія; хімічні технології; властивості нікелю