Спеціальні засоби сейсмозахисту будівель та споруд - Миргород, О. В.; Пирогов, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В роботі розглянуто найбільш перспективні спеціальні системи сейсмозахиту будівель та споруд.

The work considers the most promising special systems of seismic protection of buildings and structures.
Special measures for seismic protection of buildings and constructions
Keywords: сейсмозахист; сейсмоізоляція; ізольований об'єкт; seismic protection; seismic isolation; isolated object