Особливості управління портфелем проектів розвитку наукомістких інноваційних підприємств в області нанобіотехнологій - Морозов, В. В.; Любима, Ю. О. (НТУ "ХПІ", 2015)
Визначені основні особливості реалізації проектів в області нанобіотехнологій, які істотно впливають на управління наукомісткими проектами. Показана необхідність залучення методів управління проектами при реалізації інноваційних проектів для їх найшвидшого впровадження в найбільш перспективних галузях народного господарства.

In the article were determined main project peculiarities in the field of nanotechnologies, that significantly influence project management in science. Was shown the necessity to apply the methods of project management for realization of innovative projects, aiming to accelerate their fastest implementation in the most prominent directions of state national economy.
Features of project portfolio of high technology innovation companies in nanobiotechnologies
Keywords: управління проектами; інноваційні проекти; динамічне програмування; науковомісткі підприємства; project portfolio; innovative projects; nanobiotechnologies; microelements; project management